Novellák

A fácán

2023.12.29

Ezt az írásomat szintén az Egy cseppnyi varázslat című antológiában találjátok.

Sziréna

2023.12.29

A Sziréna című novellámat a Holnap Magazin gondozásában megjelent Egy cseppnyi varázslat antológiában olvashatjátok. A novella napjaink egyik súlyos problémáját feszegeti. Megvásárolható az alábbi weboldalon:

A köd mellyet az Ipoly folyó lehelt ki magából kígyóként tekeredett a Börzsöny lábainál. Pár pillanattal később már elkezdett felszállni, sűrű, itt-ott felszakadó felhőgomolyagba csomagolva a hegyvonulatot. Ekkor történt. Csattanás. Olyan erővel robbant bele a hang a reggelbe, hogy a falu szélén lévő gyorsétteremben a kávéjuk mellett ülő emberek...

Hazamegyek

2023.06.12

Vízió Könyvkiadó Egyesület által meghirdetett pályázatnak köszönhetően a Favorit című antológiában megtaláljátok a Hazamegyek című szívszorító novellámat. Vásárlásával támogató energiákkal segítitek további alkotásaimat és a kiadó munkásságát. Köszönöm.

Élő Irodalom - Élő Könyv kiadásában megjelent az Ébredés antológia benne A sirályok érkezése című novellámmal. A könyv hamarosan megvásárolható lesz a kiadó weboldalán. Részletekkel később jövök.

Öt másodperc

2023.06.12

Az Aposztróf Kiadó ismét megtisztelt az egyik novellám beválogatásával a Szókincs 2023 című antológiájába. Az antológia megvásárlásával támogatod a kiadó értékes munkáját mellyel igyekszik a még ismeretlen tehetségeket felkarolni és a már ismertebbeknek egy újabb megjelenési felületet biztosítani. Napjainkban ez nagy köszönetet érdemel....